skip to Main Content

Et 2 – dages kursus, der tilrettelægges som split -forløb
Målgruppen for dette kursus er hovedsaglig ledere og mellemledere. Målet med kurset er at definere den værtskabskultur man ønsker i organisationen, for dernæst at styrke de kompetencer og kundskaber, der skaber den. Kurset arbejder målrettet med at skabe større indsigt og forståelse for greb, der skaber et fælles værtskab i en virksomhed ,og man arbejder sig frem til eksempler på det at bidrager og løfte i fælles flok.

KURSUSMODUL 1: «Godt Værtskab»
Introduktion til en bredere forståelse af begrebet værtskab som mindset og holdning. Kurset veksler mellem inspirationsforedrag kombineret med dialoger og refleksioner samt konkrete øvelser der, set ud fra forskellige perspektiver, giver værktøjer og forslag til løsninger på, hvordan man skal gøre for at skabe en værtskabskultur, der styrker virksomhedens lønsomhed. Modulet afsluttes med en praktisk hjemmeopgave, der skal praktikeres på frem til næste kursusmodul.

MODUL 2: Opfølgningsdag « At skabe en værtskabskultur »
Dagens vigtigste mål er, at få lys på de erfaringer og udfordringer som deltagerne reelt har været igennem på arbejdspladsen mellem modul 1 og til i dag.
Introduktion til « 10 nøgler for en stærk værtskabskultur » og ledelse med værtskab . Efter kursusdagen har deltagerne opnået et tydeligere billede af, hvordan de ønsker at fortsætte arbejdet med deres eget personlige værtskab, værtskab deres egen virksomhed og det fælles bidrag for hele destinationen. Ved kursets afslutning modtager deltagerne et kursusbevis.

I tillæg til vores standard kursus tilbyder vi løbende tilsvarende kurser- og workshops moduler, med forslag til programmer der tilpasses deltagere og virksomheder efter kundebehov og ønsker.

Kontakt og for mere info her

TILBAGE TIL KURSER

Vertskapsbriller_600_dansk
Vaertskabet gruppebilde kursus
Back To Top