skip to Main Content
marit_foredrag_dansk

Märit Torkelson

Märit er en populær inspirator og en engageret kursusholder, som deler ud af sine tanker om værtskab og kunsten at få mennesker til at føle sig velkomne. Hun forelæser og inspirerer for både ledere og medarbejdere.

Med en velafvejet blanding af fakta, egne hverdagseksempler, idéer og tankevækkende historier tager hun deltagerne med på en rejse om værtskab. Märit inviterer alle ind, uafhængig af udgangspunkt, til at finde egne styrker og egen måde at byde på sin egen personlighed i mødet med kunder og kolleger

Märit har arbejdet med værtskab i forskellige former i mere end 25 år. I sit arbejde har hun været den, der var tæt på gæsten, men hun har fremfor alt arbejdet med værtskab i lederskabet, destinationsudvikling og international markedsføring.

Märit er en populær foredragsholder, der har udført mere end 600 forelæsninger og workshops om værtskab i Norge, Sverige og Danmark. Märit er civiløkonom med (hoved)vægt på organisation, styrkebaseret ledelse og positiv psykologi.

charlotte

Charlotte Konradsen Ayed

Charlotte er en engageret foredrags- og kursusholder.
Charlotte brænder for sit arbejde inden for læring og udvikling, hvor mennesket er i centrum. Hendes indgangsvinkel er menneskers styrker og deres potentiale for at være 100% tilstede og nærværende.

Igennem kurser og oplæg har Charlotte, igennem de sidste 6 år, arbejdet med værtskab i virksomheder fra både kommunalt og privat regi. Charlotte har en mangeårig erfaring med destinationsudvikling og turisme samt en baggrund som folkeskolelærer.

TILBAGE TIL “OM OS”

Back To Top